Dank voor je interesse in de opleiding tot officieel erkend Acquapole instructeur! Onderstaand geven wij je alvast de meest noodzakelijke informatie over de opleiding.

Zwemles op Maat; de enige officiële partner van Acquapole in Nederland

In de gehele Benelux zijn wij de enige officiële partner van Acquapole! Hierdoor kun je de instructeursopleiding alleen bij Zwemles op Maat in Alkmaar volgen. Om Acquapole attributen te kunnen aanschaffen en Acquapole lessen te mogen geven is een officieel diploma nodig. Dit diploma ontvang je na een succesvolle afronding van je opleiding.

Doelgroep

De opleiding Acquapole instructeur is met name geschikt voor personen die al in een zwembad of sportschool werken en via deze opleiding hun carrière een extra boost willen geven. Ook voor personen die een baan in de zwembranche ambiëren is de opleiding geschikt. Er zijn geen basis vereisten voor het volgen van de opleiding maar enige instructie ervaring en ervaring met het lesgeven op muziek is wenselijk.

Doel van de opleiding Instructeur Acquapole

Na het succesvol afronden van de opleiding ben je gecertificeerd om Acquapole lessen te geven aan volwassenen en jongeren vanaf 16 jaar. Daarnaast kun je de benodigde Acquapole attributen bij ons bestellen. Uiteraard zullen wij je hierbij adviseren en ondersteunen.

Inhoud en duur van de opleiding Acquapole instructeur

De opleiding Acquapole instructeur bestaat uit 1 theorie-/praktijkdag en 3 stagelessen. Het praktijkexamen bestaat uit het zelfstandig geven van een Acquapole les aan je medecursisten. In totaal ben je dus 4 keer in Alkmaar voor je opleiding.

Startdata en info

Ga voor actuele data naar de website van Acquapole.nl

De 3 lessen die je zelf moet volgen kunnen in overleg met Zwemles op Maat ingepland worden. Het lesrooster vindt je hier. Zo kun je zelf ervaren hoe het is om te trainen met de palen, de grepen oefenen en de sfeer te proeven.

NB: De opleiding Acquapole instructeur gaat definitief door bij minimaal 5 aanmeldingen. Indien je je aanmeldt voor de opleiding, ontvang je uiterlijk 1 november 2019 een terugkoppeling.

Kosten

De kosten voor de opleiding zijn €399,- exclusief BTW.

Hierbij zijn alle lessen, een lunch op de theorie-/praktijkdag en het diploma inbegrepen.

Tenslotte…

Acquapole is dé nieuwe sensatie op sportgebied! Het is leuk! Je wordt er sterk en fit van! En dat zónder belasting van je gewrichten! Dit maakt dat een hele grote doelgroep bereikt kan worden. Meldt je nu snel aan voor de opleiding, zodat je voorloper bent op jouw vakgebied en in je eigen regio!

Tevens kun je je opleiding uitbreiden met de Acquaboxing module. Kosten hiervan zijn €100,- ex.btw bij afname van de Acquapole instructeurs opleiding. Dit kunt u aangeven in de bijzonderheden op het aanmeldformulier.

Aanmelden

Afgelopen weken is Acquapole veel besproken in de nationale media (NH Nieuws, Jinek, Editie NL van RTL4, etc.). We hebben via diverse social media kanalen maar liefst één miljoen reacties mogen ontvangen!

Wacht dus niet te lang met het volgen van de opleiding!