Aqua Circuit

Binnen deze circuittraining wordt je tot het uiterste gepusht. Je bent actief bezig met het verbeteren van je uithoudingsvermogen, kracht en spiertone. Met behulp van diverse lesmaterialen, zoals bijvoorbeeld gewichten,  een roeispaan of aqua handschoenen, worden er aan het begin van de les meerdere werkstations uitgelegd.

Uiteraard begint de les met een warming-up waarna een ieder naar een werkstation gaat. Per station ben je 1 minuut voluit aan het werk in het water. Als de instructeur de minuut afblaast heb je 20 seconden om door te schuiven naar het volgende werkstation, waarna de volgende minuut van training begint op aangeven van de instructeur. Op deze manier werk je alle stations af en draai je steeds een plek door. Elk station traint een andere spiergroep/is een andere oefening en zo krijg je een full-body workout! Het tempo is hoog maar omdat het binnen je eigen vermogen valt kan iedereen op zijn/haar eigen niveau meedoen. We eindigen altijd met een cooling-down.

Iedere les worden er weer andere werkstations gebruikt, zo blijft de les afwisselend en uitdagend. Wanneer doe jij mee?!?

De Aqua Circuit lessen duren 45 minuten.
Via het reserveringssysteem kan je zelf een les inboeken. Je kunt kiezen voor een losse les of voor een aquasport 10-rittenkaart.