Aquasport Zwemles op maat

Wij bieden voor volwassenen diverse Aquasport mogelijkheden in en op het water aan! Waaronder Aquarobics, 65+ Aqua zwemmen, Floatfit, Obesitas zwemmen, Mama op maat (zwangerschapszwemmen) en Sport een Spel voor volwassen verstandelijk gehandicapten. In onze lessen staat de klant centraal en delen wij onze passie en plezier graag met u in het water!

In het water kunt u aan de lessen deelnemen in uw eigen tempo, ook als u beperkingen heeft. Tijdens de lessen zijn wij zeer bewust van uw houding en de manier waarop u de oefeningen doet. Zo nodig passen wij deze voor u aan. Wij bieden u een afwisselend programma aan op lekkere muziek met diverse materialen. Zo is voor u én ons elke les weer een leuke ervaring! Weet u nog niet zeker of dit wat voor u is? Dan kunt u een losse les boeken om ons uit te proberen! Voor alle verdere informatie over o.a. onze lestijden, tarieven en activiteiten kunt u op de desbetreffende “buttons” klikken.

U kunt uiteraard ook altijd contact opnemen als u vragen of opmerkingen heeft. Of kom gewoon eens kijken bij een van de lessen!

Zwemles op maat Alkmaar | Zwemmen in Alkmaar | Zwembad Alkmaar | Superspetters zwemles Alkmaar | Aquasport Alkmaar