Locatie en parkeren

Groot Nieuwland 27   |   1811 ET   |   Alkmaar  (centrum)  |   0615113527

KLIK OP DE AFBEELDING VOOR EEN GROTERE WEERGAVE

Plattegrond Alkmaar Centrum

Het centrum van Alkmaar wordt omringd door water. Wilt u weten waar u uw auto of fiets kunt parkeren, waar de winkels zich bevinden en wat er allemaal te doen en te zien is? Neem dan een kijkje op de centrumplattegrond van Alkmaar, daarmee zorgen wij ervoor dat u niet verdwaalt.

Beperkte toegankelijkheid

Entree/Ingang van de zwemschool is toegankelijk voor mensen in een rolstoel. De ontvangstruimte, kleedkamers, toiletten en kluisjes zijn gelijkvloers.

Let op! De tussendeur (toegang) tot het zwembad is niet gelijkvloers. Hier zijn 3 treden omlaag. Mocht u vragen hebben over de toegankelijkheid van onze zwemschool (en het zwembad) kunt u altijd contact met ons opnemen.

Met de fiets

Komt u op de fiets adviseren wij u aan deze te plaatsen op de Laat of aan de Oudegracht. U vindt hier voldoende fietsenrekken met extra beugel om uw fiets op slot te zetten.

Per auto

Komt u met de auto dan raden wij u aan deze te parkeren op het Melcoplein (betaalt parkeren) en voor het gemak een parkeerapp te gebruiken (zone: 72004). Dit is een klein parkeerterrein tegenover de zwemschool. U kunt ook gebruik maken van parkeergarages Schelphoek of Karperton. Hier is altijd plek. In 5 minuten loopt u langs de mooie grachten van Alkmaar naar Groot Nieuwland.

Met het openbaar vervoer

Vanuit Centraal Station Alkmaar vertrekt er iedere 10 minuten een Connexxion Stadsbus richting het centrum van Alkmaar. Neem Stadsbus lijn 1 richting Alkmaar Winkelcentrum de Hoef. Bij de derde stop stapt u bij bushalte Laat uit (Primark). Vanaf hier is het 3 minuten lopen naar Groot Nieuwland.

Vanuit Centraal Station Heerhugowaard vertrekken er twee Conexxion bussen richting het centrum van Alkmaar. Neem bus 160 richting Alkmaar Station of bus 6 richting Bergen via Alkmaar Station. U stapt uit bij bushalte Kanaalkade. Vanaf hier is het 7 minuten lopen naar Groot Nieuwland.

Zwemles op maat Alkmaar | Zwemmen in Alkmaar | Zwembad Alkmaar | Superspetters zwemles Alkmaar | Aquasport Alkmaar