Floatfit Balance

Floatfit Balance is een 45 minuten durende les van geestelijk welzijn en uitdaging in het evenwicht. Het samenvoegen van ademhaling en beweging ter versterking van lichaam en geest. Deelnemers verbeteren onevenwichtigheden in het lichaam en versterken de core stability kracht, lenigheid en balans. Dit alles op een rustig tempo. Hierdoor krijgt u meer controle over de verschillende spiergroepen. De les is geïnspireerd door Yoga en Pilates. U maakt kennis met het evenwicht. Op de aquabase verbetert u uw flexibiliteit, evenwicht, kracht en coördinatie.

Floatfit Balance gebruikt stromingen in plaats van oefeningen. Zij gaan soepel in elkaar over. Door deze langzame overgangen met de juiste ademhaling worden de lenigheid, kracht en ook de balans versterkt. Door meerdere herhalingen ziet u de vooruitgang. Naarmate de lessen vorderen zult u merken dat het soepeler gaat. U gaat genieten en voelt u rustig. De balance wordt beter. U krijgt steeds meer controle over alle spiergroepen. U krijgt het gevoel van mediteren.

De lessen zijn in ons zwembad met een watertemperatuur van 32 graden.

Wilt u een keer meedoen, zorg er dan voor dat u over uw badkleding een broekje en (fitness)shirt aan heeft en een flesje water meeneemt. Max. 5 personen per les.

U kunt online zelf uw les inboeken. Wij werken met losse lessen of rittenkaarten.