KINDERFEESTJE VIEREN BIJ ZWEMLES OP MAAT

ZEEMEERMIN FEESTJE

EEN UNIEK KINDERFEESTJE VOOR IEDEREEN DIE EEN ZEEMEERMIN WILT ZIJN.

Wat gaan we doen? Verschillende spellen en opdrachten. Bij elk voltooide opdracht krijgen jullie een sleutel. Met deze sleutels kunnen jullie de schatkist openen waar een verrassing in zit..

ZEEMEERMINZWEMMEN

De feestjes zijn toegankelijk voor kinderen vanaf 6 jaar met een A- & B of KNZB diploma. Ook kinderen van 10 jaar en ouder die alleen een A-diploma bezitten zijn welkom. In verband met de maat van de beschikbare staarten is de maximum leeftijd voor deelnemers aan het feestje 11 jaar.

Tijdens het feestje leer je hoe je als een zeemeermin of zeemeerman behendig door het water beweegt. Er komt onder andere aan bod; hoe een staart aangetrokken wordt, hoe een zeemeermin mooie slagen maakt en hoe bijvoorbeeld de zeemeermin wokkel uitgevoerd wordt. Het feestje wordt afgesloten met een heus zeemeermin / zeemeerman diploma en een ijsje.

DISCO ZWEMFEESTJE

WIE VAN SWINGEN, ZWEMMEN, GEZELLIGHEID EN MUZIEK HOUDT.

Alle kinderen kunnen lekker uit hun dak gaan tijdens een disco zwemfeestje. Het hele bad is voor jouw feestje afgehuurd. De laatste hits, lekker spelen met al het aanwezige materiaal en eventueel op verzoek spellen als stop-dans en zwemtikkertje. Na afloop krijgen alle kinderen een discozwemdiploma en een ijsje.

DISCOZWEMMEN

Het discozwemmen is voor kinderen van 5 tot 14 jaar. Diploma is niet vereist, toezicht is aanwezig. Als uw kind geen zwemdiploma heeft dient u zelf voor zwembandjes te zorgen.

DE LEUKSTE FEESTJES VIEREN BIJ ZWEMLES OP MAAT.
RESERVEER DIRECT MIDDELS ONDERSTAAND FORMULIER.

  Voor en achternaam*

  E-mail adres*

  Telefoonnummer*

  Voor welk feestje wilt u reserveren?*

  ZeemeerminnenfeestjeDisco zwemfeestje

  Welke datum(s) heeft of hebben uw voorkeur?*

  Hoeveel kinderen nemen er deel?*

  Eventuele toelichting (Niet verplicht)

  Velden met een * zijn verplicht.