Welkom bij Zwemles op maat!

Zwemles op Maat staat voor exclusieve zwemlessen en aquasport, persoonlijk en met aandacht gegeven. De focus bij zowel de zwemlessen als bij aquasport ligt op persoonlijk contact en individuele begeleiding. Doordat wij kleinschalig zijn wordt iedere cursist bij ons “gezien” en op maat begeleid.

Zwemles op Maat garandeert een aanpak gericht op het individu in plaats van op de standaard groep. En is met name gespecialiseerd in de leerbehoefte van kinderen in het zwemonderwijs.

Ons zwembad, van 12 bij 6 meter, hebben wij volledig luxe gerenoveerd en voldoet aan de vereiste maatstaven voor openbaar gebruik. Het water houden wij standaard op de zeer behaaglijke temperatuur van 31 graden Celsius. Wij zijn kleinschalig met een gemoedelijke sfeer. Wij hebben 2 ruime kleedkamers, één voor de dames en één voor de heren of voor gemengd gebruik tijdens de zwemlessen voor de kinderen. Tevens zijn er gratis kluisjes aanwezig voor uw waardevolle spullen. Voor en nadat u gaat zwemmen spoelt u af in de gezamenlijke douches.

In onze ontvangstruimte kunt u fijn zitten terwijl u op uw kindje wacht tijdens de zwemlessen. U kunt dan zelf een kopje koffie of thee pakken. Ook zijn er diverse tijdschriften beschikbaar. Maar misschien gaat u liever winkelen? Of een terrasje pakken? Wij zitten middenin het centrum dus u kunt alle kanten op, als u maar niet vergeet om op tijd uw kindje weer op te komen halen!

Ons zwemles aanbod bestaat uit zwemlessen voor baby’s en peuters met ouders, zwemles voor kinderen vanaf 5 jaar, jongeren en volwassenen. En speciaal zwemonderwijs voor kinderen met een (gedeeltelijk) lichamelijke en/of verstandelijke beperking of angst voor water.

De lessen bij Zwemles op Maat zijn aantrekkelijk voor:

  • Ouders die kwaliteit belangrijk vinden en veel rendement uit de les willen halen.

  • Kinderen die niet goed functioneren in grote groepen.

  • Mensen (kinderen en volwassenen) die baat hebben bij individuele begeleiding.

  • Kinderen met een beperking (ADHD, Autisme, Down syndroom, e.d.) zonder zwemdiploma.

  • Volwassenen die nog graag hun zwemdiploma in privésfeer willen halen.

Iedereen heeft behoefte aan een veilige en beschermde omgeving om in te leren, maar helemaal kinderen. Wanneer dat gerealiseerd is gaat een kind pas leren. Als het leren op een speelse, ervaringsgerichte manier aangeboden wordt, krijgt een kind zelfvertrouwen. Zelfvertrouwen geeft plezier en vanuit plezier leer je snel en spelenderwijs.

Bij zwemles op maat staat naast individuele aandacht de op maat geboden leerhulp centraal zodat iedereen kan leren zwemmen.

Voor ons is niets standaard en alles bespreekbaar!

Deze vorm van zwemles bestaat in de directe omgeving nog niet, en al helemaal niet op zo’n unieke locatie! Middenin de binnenstad van Alkmaar heeft u de mogelijkheid om zwemles op maat te volgen met daarnaast aquasport lessen voor speciale doelgroepen.

Binnen de aquasport bieden wij u FloatFit, Floatfit Balance, Acquapole®, AcquapoleBoxing®, Aqua circuit, Aqua Fitness, Babyzwemmen, Peuterzwemmen, peutersurvival en watervrij les aan naast de zwemlessen.

  • Wij hebben een zeer laagdrempelig beleid.

  • U kunt voor alle aquasport lessen een losse les boeken of een rittenkaart afnemen.

  • U betaalt geen inschrijfgeld voor aquasport lessen.

(Voor alle verdere informatie verwijs ik u naar de desbetreffende pagina’s.)

Wij hopen u spoedig te mogen verwelkomen bij Zwemles Op maat!

Groetjes, Kim.