Peutersurvival

SSurvivalzwemmen bereidt je kind op een speelse wijze voor op enige zelfredzaamheid in het water. Deze lessen zijn alleen geschikt voor kinderen die watervrij zijn en zonder angst te water gaan.
Tijdens de lessen zwemmen de peuters zonder de ouder en krijgen zij bij aanvang een drijfvest aan.

De instructeur oefent samen met de kinderen leuke en leerzame activiteiten zoals kopje onder gaan en weer boven komen, uit het water klimmen, vallen en springen en drijven op buik en rug.
Kleurrijke drijf- en hulpmiddelen maken de les nóg leuker en uitdagender.

Het survivalzwemmen is bij ons opgedeeld is 3+ en 4+ lessen.
De 3+ groep is vanaf 3 jaar oud en doet vooral met heel veel fantasie en op speels wijze aan het bevorderen van zelfredzaamheid.
De 4+ groep is vanaf 4 jaar oud. Deze groep wordt echt voorbereidt op de zwemlessen door les- en spelgerichte opdrachten, de beginselen van de slagen worden aangeleerd en zonder angst worden er al stukjes onder water gezwommen. Bij deze groep gaat het drijfvest langzamerhand uit en kunnen de kinderen uiteindelijk zonder drijfvest zelf naar de kant zwemmen op respectievelijk buik en rug.

De 3+ groep heeft les op de vrijdagochtend. Dit gaat via een 10 wekelijks programma, zelf online in te boeken met een aquasport 10-rittenkaart. Op aangeven van de instructeur stroomt uw kind door naar de 4+ groep als uw kind op de wachtlijst staat.
De 4+ groep bestaat uit doorstromers vanuit de 3+ groep die op de wachtlijst staan en uit kinderen die opgeroepen worden vanaf onze wachtlijst voor de zwemlessen. Deze groep is dus besloten en niet zelf in te boeken.

Door deelname zal u uw kind steeds vaardiger, sterker en zelfverzekerder zien worden in en om het water en geeft u uw kind de beste voorbereiding op de zwemlessen.

Boek zelf online voor de 3+ groep!
Voor de 4+ groep kunt u uw kind inschrijven.