Graag stellen wij onze instructeurs aan u voor

Sommigen zijn vaste gezichten, sommige ingehuurd of op invalbasis, maar van allemaal staat vast dat ze professionals zijn die met passie en enthousiasme de best mogelijke lessen geven!

Kim-Rijnaarts-Zwemles-op-maat-2.png

Kim Rijnaarts

Oprichter/eigenaar, zwemschoolhouder, zweminstructeur, Instructeur Aquasport.

Eigenaar & oprichter: Kim Rijnaarts

Aangenaam kennis te maken! Ik ben Kim Rijnaarts.

Ik ben een volledig gediplomeerd zweminstructeur met jarenlange ervaring in het reguliere zwemonderwijs en in het individueel begeleiden van kinderen (met of zonder beperking) en volwassenen.

Een perfecte uitgangspunt om kritisch te kijken naar de kwaliteit en het aanbod van zwemles. Steeds vaker zag ik dat individuele aandacht en extra leerhulp noodzakelijk was om zwemmen leuk te maken en te houden.

Door die ervaring is het voor mij duidelijk geworden dat er meer persoonlijke aandacht en individuele begeleiding nodig is voor een kind. Ik heb op diverse plekken ervaren dat tijd voor persoonlijke aandacht niet beschikbaar is. Om die reden heb ik voor Alkmaar en omstreken Zwemles op Maat opgericht.

Zwemles op Maat garandeert een aanpak gericht op het individu in plaats van op de standaard groep. Gespecialiseerd in de leerbehoefte van kinderen in het zwemonderwijs.

Na jaren binnen het reguliere onderwijs les te hebben gegeven, zowel in diep als in ondiep water, heb ik samen met mijn team een prachtig lesplan voor het leren zwemmen in diep water ontwikkeld. Binnen dit lesplan komt ieder kind zowel in groepsverband als individueel optimaal tot zijn/haar recht. Dit lesplan is continu onderhevig aan ontwikkeling en wordt regelmatig geëvalueerd. Hiermee spelen wij in op de verschillende leerbehoeftes van de kinderen en blijven wij bij met de laatste ontwikkelingen op zwemgebied.

Naast zweminstructeur ben ik ook gediplomeerd aquasport instructeur en acquapole ® master trainer. Mijn hele leven hou ik al van muziek en doe ik aan dans, aan die passie kan ik hierdoor ook uiting geven. Met veel enthousiasme geef ik naast zwemlessen ook FloatFit, Acquapole ®, AcquapoleBoxing ®, aquacircuit en aqua4all. Tevens geef ik ook de (kinder)feestjes en workshops.

Hopelijk zie ik u binnenkort bij één van onze lessen!

Groetjes Kim_dezwemjuf

Jose-Driessen-Zwemles-op-maat.png

José Driessen

Zweminstructeur, Instructeur ouder en kind zwemmen.

Hallo allemaal, ik ben Juf José, “oma-Juf” en tel 63 lentes. Ze zeggen dat ik ben geboren als een vis in het water. Zwemmen is mijn sport, ik zwom in mijn jeugdjaren in de Nationale zwemploeg. Mijn ervaringen in het zwemonderwijs zijn breed opgebouwd: Wedstrijd-zwemtrainer, zweminstructie, baby/peuterzwemmen en samen met mijn vriend en zwemmaat Rob, heb ik met heel veel plezier van 2000 tot 2018 een eigen zwemschool gerund in het Hoefplan.

Zwemmen maakt me blij! Het leren zwemmen is voor kinderen best hard werken, maar als je veel zwemplezier in iedere les samen met de kinderen kan opbouwen, wordt zwemmen een feest! Het blijft voor mij zo gaaf en speciaal om zien als kinderen stap voor stap de zwemkunst gaan beheersen, waardoor ze ook zelfvertrouwen krijgen.

In de nadagen van mijn actieve beroepsleven, vind ik het een cadeautje dat ik Zwemles op Maat kan en mag ondersteunen met het verder bouwen aan een solide en kleinschalige zwemschool. Er is veel behoefte aan kleinschalig zwemonderwijs waarbij ieder kind vanuit zijn eigen vermogen kan worden begeleid. Zwemjuf Kim is in mijn ervaren ogen, een kanjer en een held in het oprichten en verder bouwen van haar eigen zwemschool.

Tot ziens in de les!

Groeten “oma-juf” José.

Max-Delissen-Zwemles-op-maat.png

Max Delissen

Oproepkracht Zweminstructeur.

Als gediplomeerd oproep zweminstructeur help ik Kim en Zwemles op Maat graag uit de brand wanneer het nodig is en daar waar het kan. Dat doe ik nog steeds met dezelfde passie als toen ik jaren geleden met dit mooie vak begon.

Mijn ervaring heb ik opgedaan bij de Alkmaarse zwembaden waar ik mezelf eerst in de volle breedte van het zwemvak heb ontwikkeld om vervolgens de diepte in te gaan en als leidinggevende een aantal jaren verantwoordelijk ben geweest voor deze zwembaden.

Inmiddels werk ik voor de Veiligheids Regio Noord Holland Noord bij de Brandweer

Mijn zwemles vaardigheden houd ik nog op peil bij de zwemvereniging DAW. Daar ben ik in contact gekomen met de SuperSpetters methode van de KNZB. Met deze zwemles methode kan ik lesgeven zoals het volgens mij bedoeld is. Een plezierige leeromgeving staat voorop om vervolgens vanuit een natuurlijke beweging te komen tot zwemvaardigheid en zwemveiligheid in zoveel mogelijk verschillende situaties.

Groet,
Max

Zlom-Stef.png

Stephan Panjer

Instructeur FloatFit HIIT, Aquacircuit & AcquaBoxing.

Aangenaam, ik ben Stephan Panjer, 39 jaar en al van kleins af aan een sport junkie.
Mijn grote passie is het enthousiasmeren, coachen en begeleiden van kinderen, jongeren en volwassenen. Ik ben een gediplomeerde zwem A B C instructeur en geef zwemles aan kinderen, junioren en volwassenen, vooral met maar ook zonder beperking.

Ook ben ik een gediplomeerde Aquasports instructeur en geef bijna alle denkbare doelgroepen die je maar kan bedenken. Denk aan; Floatfit HIIT, Acquaboxing, aquacircuit, aquafitness, aquarobic, aquajoggen maar ook fifty fit en aangepast zwemmen. De eerste drie bovengenoemde lessen geef ik bij Zwemles op Maat op de donderdagavond.

Ik geef mijn lessen met veel enthousiasme, energie en opzwepende muziek zodat iedereen tijdens de les los komt en net als ik er vol voor gaat tijdens de les. Ga ik jou ook een keer zien op de donderdag avond?!?!

Met sportieve groet Stephan Panjer

Susanne-Dankelman.jpg

Susanne Dankelman

Zweminstructeur, Instructeur Aquasport, Instructeur ouder en kind zwemmen.

Om te beginnen zal ik mijzelf even netjes voorstellen. Ik ben Susanne en ik woon samen met mijn vriend en dochter in Sint-Pancras. Ik ben gediplomeerd zweminstructeur en heb in verschillende zwembaden met veel plezier gewerkt. Sinds kort hoor ik in het team van Zwemles op maat. Waar ik best wel een beetje trots op ben!

Zwemles op maat is een uniek en vooral een persoonlijk zwembad. De kinderen leren allemaal op hun eigen tempo en krijgen allemaal persoonlijk aandacht. Het werken met kinderen is altijd een feestje en daar geniet ik enorm van.
Naast zweminstructeur ben ik ook gediplomeerd aquasport instructeur en geef naast mijn zwemlessen ook floatfit, aqua4all, zwangerschapszwemmen, volwassen zwemles en zwemles voor ouder en kind.

Ik hoop jullie allemaal eens te ontmoeten bij Zwemles op maat.

Groetjes Juf Susanne