Veilig blijven zwemmen

Als je eenmaal een zwemdiploma hebt behaald zul je de aangeleerde vaardigheden ook moeten onderhouden. Zwemles op Maat organiseert wekelijks terugkom zwemlessen voor kinderen.

Het onderhouden van de aangeleerde zwemslagen kun je doen door af en toe te gaan vrijzwemmen. Ga je vrijzwemmen met je kind dan willen ze vaak alleen maar spelen en hebben geen zin om de zwemslagen te oefenen en baantjes te zwemmen. Ouders willen dat hun kind de zwemslagen goed blijven uitvoeren en vooral ook veilig blijven zwemmen.

Ouders die zelf niet van zwemmen houden nemen hun kind ook minder snel mee naar een zwembad. Ook dan, kan de terugkom zwemles een goede oplossing zijn. Het is een gezellige leerzame zwemles. De terugkom zwemles duurt een uurtje hierin frissen we de aangeleerde zwemslagen weer even op. Waar moet je ook alweer op letten en wat kun je doen in bepaalde situatie? Daarnaast doen we ook leuke spelletjes en is er tijd om vrij te spelen in het water. Omdat we een goede en persoonlijke band met onze zwemkinderen hebben vinden we het ook heel gezellig om elkaar weer even te zien en spreken.

Terugkom zwemles geven wij eens in de drie maanden in Zwembad de Hout. De lessen worden in diep water gegeven en is voor kinderen die het bezit zijn van een “KNZB”- SuperSpetters zwemdiploma of een A, B of C zwemdiploma.

Kinderen die zwemles hebben gehad bij een andere zwemschool mogen zich ook opgeven en hier aan mee doen, wees er wel snel bij. Vol=Vol!

Voor meer informatie kunt u ons mailen op info@zwemlesopmaat.nl