Zwanger en zwemmen

Indien u deze informatie heeft opgevraagd bent u waarschijnlijk zwanger. Zo ja, dan willen wij u hiermee eerst van harte feliciteren! Geniet van uw zwangerschap en kom zwangerschapszwemmen om te ontspannen, uw conditie op peil te houden en voor de gezelligheid!

Sporten tijdens de zwangerschap is gezond. Echter veel sporten worden afgeraden of kunt u niet tot het einde van uw zwangerschap volhouden. Zwemmen is één van de weinige sporten die u veilig kunt beoefenen en tot het einde van de zwangerschap kunt blijven doen.

U bepaalt zelf of u al vroeg in uw zwangerschap wilt gaan deelnemen of pas tijdens de laatste loodjes. Een vaste instructrice verzorgt iedere week een leuk lesprogramma. U doet altijd naar eigen kunnen mee. Tijdens de lessen wordt gebruik gemaakt van verschillende oefenmaterialen.

Ervaar hoe het is om het water uw buik te laten dragen en ontspannen. Houd uw conditie op peil en voel u fit tijdens uw zwangerschap.

Ook draagt het zwangerschapszwemmen bij aan een snel herstel na de bevalling. Wissel ervaringen uit met ‘lotgenoten’ en geniet van de gezelligheid van het sociale gebeuren.

Zwangerschapszwemmen is in tegenstelling tot andere zwangerschapsactiviteiten geen cursus. U stroomt in wanneer u wenst en stopt wanneer u bevallen bent. En na een paar maanden kunt u verder gaan met babyzwemmen en eventueel zelf weer in conditie komen met onze FloatFit lessen!

Bij zwangerschapszwemmen is een minimum van 3 deelnemers. Bij minder dan 3 deelnemers zal de les komen te vervallen.